Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، رضا شهرابی درباره اقدامات این سازمان در سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: سازمان اسناد و کتابخانه ملی کتاب‌هایی را که از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ چاپ کرده‌است، در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران ارائه می‌دهد، که همه کتاب‌های تازه‌ای هستند.

او ادامه داد: کتاب‌هایی که در غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی ارائه می‌شود، در حوزه‌های ایران‌شناسی و اسلام‌شناسی و فهرست نسخ خطی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است. کتاب‌هایی با موضوع استانداردهای حوزه کتابداری و اطلاع‌رسانی، حوزه‌های علم مدیریت اطلاعات و تاریخ که مورد استفاده محققان و پژوهشگران قرار می‌گیرد.

مدیرکل اطلاع‌رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی در ارزیابی روز پنجم نمایشگاه کتاب بیان کرد: می‌بینیم که استقبال بالا است و با وجود شرایط کرونا -که فکر می شد تعداد زیادی محتاط باشند و افراد استقبال نکنند- استقبال خوبی از نمایشگاه شد. فعالیت غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی مخصوص افراد پژوهشگر است، به نظرم بعد از دو سال تعطیلی استقبال خوبی بود.

فقط کتابخانه ملی فعال بود

شهرابی درباره اقدامات سازمان اسناد و کتابخانه ملی در سال‌های همه‌گیری گفت: تنها کتابخانه‌ای که در طول مدت کرونا -جز سه ماه نخست- به فعالیت خود ادامه داد، کتابخانه ملی بود، همه کتابخانه‌های عمومی و دانشگاهی تعطیل بودند. از اول تیر ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کردیم فقط در دو سه مقطع پیک کرونا تعطیل بودیم.

مدیرکل اطلاع‌رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به اینکه در مدت همه‌گیری به تعداد اعضای کتابخانه ملی اضافه شده‌است، ادامه داد: مراجعان بسیاری داشتیم و همه پژوهشگران مجبور بودند به کتابخانه ملی بیایند. در این کتابخانه پروتکل‌های بهداشتی را رعایت می‌کردیم و ظرفیت خود را نصف کرده‌ بودیم.

او ادامه داد: سازمان اسناد و کتابخانه ملی در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به شدت مورد استقبال اعضا قرار گرفت. در هر سال ۱۵ هزار نفر عضو جدید گرفتیم. در مجموع ۲۵۰ هزار عضو داریم و البته ۳۰ یا ۳۱ هزار عضو فعال هستند. یکسری هم عضویت خود را تمدید می‌کنند.

خدمات مجازی کتابخانه ملی در کرونا سه برابر قبل شد

شهرابی با اشاره به خدمات مجازی که کتابخانه ملی در طول مدت کرونا ارائه می‌داد، توضیح داد: بحث خدمات مرجع مجازی ما در طول مدت کرونا نسبت به قبل سه برابر افزایش پیدا کرد، برخی از خدمات مرجع مجازی در بسترهای مختلف ارائه می‌شود. به صورت آفلاین می‌توانند به سایت کتابخانه مراجعه کنند و درخواست خود را از طریق فرمی که تهیه شده‌است، ارسال کنند. منابع مورد نیاز در اختیارشان قرار می‌گیرد و به پرسش‌هایشان پاسخ داده می‌شود.

مدیرکل اطلاع‌رسانی سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به فعالیت بخش پاسخگویی به سوالات این کتابخانه بیان کرد: همکاران به صورت آنلاین هر روز پاسخگوی مخاطبان هستند و با آن‌ها چت می‌کنند. از ساعت ۹ صبح تا ۱۴ چت آنلاین اختصاصی داریم.

برچسب‌ها نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان اسناد و کتابخانه ملی نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب تهران پروندهٔ خبری سی‌ و سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان اسناد و کتابخانه ملی نمایشگاه مجازی کتاب تهران وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سازمان اسناد و کتابخانه ملی نمایشگاه کتاب سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سازمان اسناد و کتابخانه ملی کتابخانه ملی نمایشگاه کتاب اطلاع رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۴۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس

محمود پاکزاد از اولین عکاسانی است که تاریخ خیابان‌های تهران را مصور و مستند کرده است، البته از جمله شهر‌هایی که پاکزاد برای عکاسی به آنها سفر کرده می‌توان به اصفهان، شیراز، تبریز، گرگان، اهواز، آبادان، خرمشهر، همدان، آذربایجان، قم، شهر‌های شمالی ایران اشاره کرد. پاکزاد در سال ۱۳۷۷ خودش را بازنشسته کرد و در سال ۱۳۷۸ عکس‌های خود را به سازمان اسناد ملی اهدا کرد.

این عکس مربوط به فرودگاه مهرآباد تهران در سال ۱۳۳۴ است.

 

منبع: خبرآنلاین به نقل از سازمان اسناد و کتابخانه ملی

tags # تاریخ معاصر ایران سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • فرهنگ صلح و سازش مردم یزد باید مستند شود
  • فوتسال نیاز به بازی با تیم‌های بزرگ دارد/ نگران جام جهانی هستیم
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل
  • تصویری متفاوت از فرودگاه مهرآباد ۶۹ سال قبل + عکس